MINAMOTIV

Studiofotografering.

Kategori: Fototur

 
I måndags var det dags för fototräff i Karlshamn igen. Denna gången var det Blixtfoto i studiomiljö. Så himla roligt och helt nytt för mig som aldrig fotat med stora blixtar och bakgrunder på det sättet. Trollkarlen ville ha bilder till sin portfolio och ville nog ha bilderna ganska rena. Hoppas han blir nöjd med någon bild i alla fall.
 
Roligast var att fota Ipek här nedan, en ung tjej som är dansare, tyvärr orkade jag inte stanna kvar och fota när hon dansade men det blev en hel del porträtt på henne.
Kul när man kan jobba mer med ljuset och skuggorna. Sen underlättar det ju att hon var jätteduktig på att både  le och vara allvarlig  och dessutom bara se vacker ut.
 
 
 

Ledig helg tillsammans

Kategori: Hemmavid

 
Det har varit en skön helg här då vi alla varit lediga.
Lite biltvätt i regnet på dagen igår och bortbjudna på middag på kvällen. Mycket trevligt!
 
Idag åkte vi in till Karlshamn och matade fåglar och ankor (igen). Tog sen en promenad längs havet. Underbart nu när man känner att solen strålar värmer lite lite när den väl tittar fram.
 
 
 

En kväll på landet.

Kategori: Allmänt

 
 
 
De är så himla fina, dessa kor, Highland Cattle. De här finns bara en bit från oss. Denna kvällen var de precis nymatade och nöjda så vi kunde gå in i hagen till dem. Jag ville ju såklart ha med den rosa himlen bakom korna så jag fick springa runt en del innan de sprang dit jag ville. Stackars kor, de var ju livrädda!