MINAMOTIV

Piratkalas

Kategori: Allmänt

 
Vi hade barnkalas för E i lördags. Han ville ha pirater, skattjakt och godistårta utan grädde. Fredrik var pirat tillsammans med Oliver och fixade skattkarta där grabbarna fick leta upp lappar med nummer så de kunde öppna skatten som de tillslut hittade. De var väldigt engagerade och tyckte såklart det var jätteroligt.
 
 
Tårta utan grädde var också önskemål och tur var det för det var många som inte gillade grädde tydligen. Köpte färdiga tårtbottnar på sockerkaka, gjorde ett lager med mixade hallon och florsocker. Andra lagret med vaniljcreme och täckte tårtan med mjölkchokladcreme och toppade med godis.
Poppis tårta blev det faktiskt!
 
 
 
 
En helt slut men nöjd 7-åring hade vi sen. (vi var också ganska slut efter att 9 grabbar härjat runt ;))
Så kalasandet över för denna gång :)
 

Födelsedag!

Kategori: Hemmavid

 
Vi hade kalas i lördags för Elias. Han var själv med och gjorde kladdkakan med hallonsås som han bestämt att han ville bjuda på. 
 
 
 
Ett playstation 3 stod på önskelistan och snacka om att han blev stum när han öppnade presenten med just ett playstation i.
När han sen öppnade dörren stod där även en helt ny cykel som han hade tänkt att spara ihop till själv.
Ja, han var ganska chockad och visste inte vad han skulle säga alls.
En lycklig kille var det i alla fall!!
 
 
 
 
Igår fyllde han alltså 7 år. Denna goa grabb har blivit så stor. Fick titta två gånger på siffran till tårtan för att försäkra mig om att jag verkligen tagit rätt.
Ofattbart att det är sju år sen han kom.
Minns att det var en söndag förmiddag och solens strålar lös in i rummet precis när jag fick upp honom på magen och kämpandet var över.
Min lille solstråle!!
 
 

Babyfotografering

Kategori: Barn

Denna gången i Foto Karlshamn hade vi babyfotografeing på schemat. Denna söta lilla tjej tillhör en i gruppen och hon är snart 3 månader. Vi trodde inte att vi skulle ha så lång tid på oss att fota då bebisars tålamod inte brukar va så långt. Men denna baby överraskade och älskade ligga där i värmen och bara mysa och kolla in alla svarta gluggar som var runt henne. I hela 45 minuter fick vi hålla på och trixa med olika vinklar, ljus och kläder.
Riktigt roligt!!
 
 
 
 
 
 
Lite svartvita bilder på henne också såklart ;-)