MINAMOTIV

Fotograf lille E

Kategori: Allmänt

 
 
Händer mycket sällan att jag lägger in bilder på mig själv och F. Brukar ju mest hålla mig bakom kameran (och trivs bäst där, hihi) men den här gången tyckte jag faktiskt att E gjorde ett bra jobb när han fotade oss helt spontant med min kamera. Inte dåligt för en 6-åring.
 
Så vi passar på att önska er en
 
GOD FORTSÄTTNING
och
ETT GOTT NYTT ÅR!

 

Bildregn från julafton

Kategori: Jul

 
 
Så var julafton plötsligt förbi. Tänk vad fort det går. Men barnen har räknat dagar, längtat och läst på paketen och undrat över både julklappar och om tomten skulle komma. E vaknade klockan två på natten till julafton och jag vaknade också då av att han öppnade sitt paket i strumpan!! Snacka om överspänd.
 
Tomten kom ju såklart tillslut på självaste julafton. Tuffa som bara den innan tomten kom men när han väl knackade på var det inte mycket med nån av dem, haha!
Två helnöjda och överlyckliga grabbar över alla saker de fick.
 
Det var en lugn och skön dag och kväll med mycket god mat och massor av lego och playmo-bygge.
 
 
 
 
Tror farfar Egon själv skulle vilja ha O:s godismaskin i julklapp :-). Det var inte helt lätt att fånga dumlekolor med en gripklo som man styr med spakar.
 
 
 
 

4:e advent

Kategori: Hemmavid

Sista advent före jul och barnen längtar och längtar. Granen klädd, julmys i huset, julgodis på spisen och tomten har lämnat klappar under granen. Så snart är vi redo för dopparedagen.