MINAMOTIV

Midsommar

Kategori: Hemmavid

 
 
Midsommarafton firades här hemma med goda vänner. Tyvärr var ju inte vädret med oss riktigt men vi satte upp tält och klädde på oss ordentligt för är det sommar så bara ska man sitta ute, eller hur? ;-)
Det blev massa god mat, dricka och lekar. På kvällen kom såklart en gitarr fram och det blev allsång för hela slanten.
 
 
 
Hittade en liten söt tjej utanför dörren som blivit lämnad där alldeles ensam i regnet och inte märkt att de anndra sprungit in, gulle!
 

Hagefest

Kategori: Fest

 
Tack Linn för en rolig fest och för att vi fick vara med och fira din 40-års dag med massa god mat och trevliga människor!!
Här kommer ett bildregn..
 
 

Lycklig student

Kategori: Allmänt

 
My har tagit studenten och på utsparken kände hon nog både lycka och sorg. Kände igen den där känslan när man springer ut med lite skumpa i magen och blir lycklig för att se sina nära samtidigt som man vet att man ska lämna den där roliga tiden med kompisar och trygghet bakom sig och plötsligt stå helt på egna ben i vuxenlivet.
Häftig känsla som man aldrig glömmer.
 
 
Det var även E:s sista dag i nollan då alla klädde ut sig. Herregud, ett helt år har gått och till hösten börjar han ettan!! Även han var lycklig och stolt över att ha gått igenom nollan och ser fram emot ett långt sommarlov.