MINAMOTIV

När man fastnat lite.

Kategori: Fototur

 
Lite fler bilder från vår runda i vackra Klagshamn.
Älskar ju det där härliga dimmiga ljuset men inte alltid så lätt att få med känslan på bild. Och just nu känner jag att jag låst fast i redigeringen. Vill ha ett riktigt redigeringsprogram. Photoshop eller Lightroom, det är frågan. Men först en ny dator och innan det blir aktuellt har jag väl förhoppningsvis hunnit bli lite klokare på vilket program jag vill jobba i ;-).
 
Om det är någon som kan nåt om dessa två program och har nåt råd om vad man ska tänka på och varför man ska välja det ena eller andra, skriv gärna nån rad i kommentarsfältet.
 
 

En tur till kära Malmö

Kategori: Minitur

Helgen tillbringades hos familjen Johansson utanför Malmö. På lörrdagen besökte vi matmässan på Slakthuset, synd var att Fia jobbade men vi andra tre var nog överrens om att hon inte missade så mycket av just mässan. Den kändes mindre än vanligt (10 utställare mindre) och de som stod och representerade sina varumärken kändes inte så engegerade som vi upplevt de andra åren. Överlag var den inte alls lika bra detta året men vi smällde trots allt tre-fyra timmar där ändå. Provsmakade vin, öl, oliver, oljor mm och njöt av att bara få strosa runt i egen takt utan barntjat i öronen. Bara det...;-)
 
Undrar vad det är för diskution grabbarna har här?!
Meja visar hur det går till när man kollar 3D
 Vi bjöds på ugnsstekt ankbröst med apelsindoftande pasta, Underbart gott!!
 
 
 
I morse tittade solen fram och klockan var ju en hel timme innan vanlig tid så Fia och jag tog en lång promenad längs med havet. Så himla fin runda där i havsluften.
 
Tack för en supermysig helg!!
 

När man går på disco.

Kategori: Hemmavid

 
 
Ikväll har det varit Halloweendisco, E:s allra första disco. Han ville inte klä ut sig för mycket men måla ansiktet tyckte han var coolt.
Det kändes lite extra när jag lämnade honom där själv med lite pengar i jackan till godis och skrivet telefonnummer på hans arm. Stannade kvar en stund först med honom då han alltid är lite skeptisk till nya situationer. Sen sa han att; mamma, du kan åka hem nu!
Åh, min store grabb som varit på sitt första disco!!
Löjligt kanske med det känns speciellt i mamma-hjärtat.